Företagsparken utser ny CFO

Företagsparken har rekryterat Per Grundström som ny Chief Financial Officer (CFO). Per kommer närmast från Gladsheim Fastigheter AB, där han varit CFO sedan 2021. Per har tidigare arbetat på fastighetsbolaget Hembla. Per Grundström kommer att tillträda sin roll i januari 2024.

"Vi är glada att välkomna Per till Företagsparken. Per har en bred erfarenhet inom fastigheter, finansiering och corporate finance, vilket kommer att vara till stor nytta för bolaget. Denna rekrytering innebär att vi fortsätter på inslaget spår att bygga en konkurrenskraftig och värdeskapande organisation. Med en ny organisation på plats har vi nu lagt grunden för den fortsatta utvecklingen av bolaget" Erik Hamrin, VD Företagsparken.

"Jag ser fram emot att ansluta till Företagsparken. Bolaget har etablerat en skalbar plattform för förvaltning med bas i en väldiversifierad kommersiell fastighetsportfölj. Det känns givande att bidra med mina tidigare erfarenheter vad gäller såväl tillväxt, finansiering som bolagsutveckling" säger Per Grundström.

Per Grundström efterträder Christoffer Strömbäck som varit tillförordnad CFO i Företagsparken.

Adress

Företagsparken Linnégatan 2,
114 47 Stockholm